sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Blogin 2000 katselukertaa

Tilastot kertovat, että blogi on tänä viikonloppuna ylittänyt 2000 katselukerran rajan! Kiitos siitä teille kaikille blogia seuraaville sekä sitä täällä tai muuta kautta kommentoineille. Palaute kannustaa kirjoittamaan, joten yritän jatkossakin tarjota teille kuulumisia ja kuvia, vaikka se täällä vaatiikin välillä melkoista vaivannäköä.

Esimerkiksi tänä viikonloppuna rankkasateen aiheuttamat sähkökatkot sotkivat kirjoittelusuunnitelmani melko perusteellisesti ynnä aiheuttivat ilmiön, jota kotona muistan kutsuneeni "shoppailuksi". Se on sitä, kun mennään kauppaan tai kaupungille ilman, että oikeasti tarvitaan yhtään mitään, mutta palataan kuitenkin monen muovikassin kanssa takaisin. Täällä moinen tuntuu ihan hassulta, mutta pistän tämänpäiväisen hyvällä omallatunnolla paikallisen pienyrittäjyyden, talouselämän ja tekstiiliteollisuuden tukemisen piikkiin. Sitä paitsi kauppojen kiertely on yksi tapa päästä juttusille paikallisten kanssa.

Mutta sähköt palasivat aikanaan ja jotain hyödyllisen kaltaistakin ehdin saada aikaan. Ja univeltahan kuitataan "sitten joskus"? Tuo ajattelutapakin on jotain, minkä muistan enää etäisesti kotipuolesta, mutta pulpahtaa se näemmä joskus pintaan täälläkin. Mutta kiitos siis teille kaikille ja ollaan taas yhteyksissä!

1 kommentti:

  1. Moi Mirja! Onnittelut 2000 katselukerrasta! Blogisi on herättänyt ihastusta ja kiinnostusta kaikkien kesken, joille olemme blogiasi esitelleet! Kirjoitat kyllä tosi mielenkiintoisella tavalla arkielämästä Gendabissa. Jatka samaan malliin! Olisi tosi kiva myös lukea enemmänkin ihan opetuksesta ja englannin tunneista, että miten ne siellä sujuvat ja ovatko oppilaat kilttejä :)
    Terkuin
    Johanna + perhe + Sinituotteen porukka

    VastaaPoista